Au renunţat la lux pentru o fermă la ţară

Au renunţat la lux pentru o fermă la ţară

Au lăsat tot confortul de la oraş pentru o viaţă liniştită la ţară. Este povestea unui belgian şi a unei argeşence care au pus bazele unei ferme de găini, în judeţul Bihor. Cei doi fermieri au dezvoltat totul din dorinţa de a le oferi oamenilor, o alternativă sănătoasă când vine vorba de mâncare.

Tim s-a născut în Belgia, iar în 2004 a vizitat pentru prima dată România. I-a plăcut atât de mult totul, încât trei ani mai târziu s-a mutat definitiv în ţara noastră. Belgianul a poposit într-un sat din Argeş unde a cunoscut-o pe Claudia, alături de care formează o familie, de mai bine de zece ani.

Cei doi au ales să se mute definitiv în Bihor, fiind atraşi de felul de a fi, al oamenilor de aici. Aşa că au cumpărat o casă la ţară, în satul Alparea şi au pus bazele unei ferme de găini. Au început afacerea cu doar câteva păsări, iar acum au sute pe care le cresc cu hrană naturală, în aer liber.

În acest weekend, cei doi tineri au deschis porţile fermei pentru vizitatori. Copiii care trec pragul fermei au şi un loc special amenajat pentru ei, unde se pot relaxa în voie după ce s-au jucat cu păsările din curte.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt