3 idei de cadouri de Crăciun cu care ai să-ţi cucereşti prietenii şi colegii

3 idei de cadouri de Crăciun cu care ai să-ţi cucereşti prietenii şi colegii

Crăciunul este aproape, aşa că suntem cu toţii în goană după cadouri. Listele sunt făcute, sau cel puţin aşa ar trebui, scrisorile pentru Moşu’ au fost scrise, bugetul este stabilit. Tot ce mai avem de făcut este să cumpărăm cadourile pentru cei dragi.

Dar ce ne facem dacă suntem în pană de idei? Sau dacă timpul nu ne permite să căutăm prin magazine ori pur şi simplu suntem prea obosiţi să mai colindăm prin magazine? Nimic mai simplu… comandăm.

Idei de cadouri pentru prieteni 

Când vine vorba de prieteni, să le alegem cadouri de Crăciun este poate cel mai uşor. Pe ei îi ştim cel mai bine, cu ei ne simţim în siguranţă şi îi cunoaştem atât de bine încât ştim exact ce îşi doresc. Jocurile, mai ales cele de societate, sunt mereu o soluţie bună. O sticlă cu vin bun, cafea de specialitate sau un ceai special sunt alte variante. Iar dacă prietenii tăi sunt fumători, noile deviceuri glo, care arată ca nişte bijuterii, sunt şi ele de pus pe listă. 

Cadouri de Crăciun pentru şefi

Când vine vorba de şefi, cărţile, agendele sau jurnalele sunt opţiuni perfecte pentru cadourile de Crăciun. Bineînţeles, că şi un cadou cu valoare sentimentală este o idee bună. Ce zici despre o poză cu întreaga echipă, într-o ramă frumoasă pe care să o ţină pe birou şi la care să privească mereu cu drag în anul ce urmează? Sună bine, nu-i aşa? Device-urile glo sunt şi ele o opţiune, mai ales că se ştie că unele dintre cele mai bune idei vin în pauza de cafea 

Idei de cadouri pentru colegi

Colegii sunt oamenii cu care ne petrecem cel mai mult timp. Ne vedem zi de zi, lucrăm împreună pentru diverse proiecte şi nu de puţine ori ne devin prieteni şi în viaţa privată. Aşa că, nici ei nu pot să lipsească de pe lista cu cadouri de Crăciun. Pentru colege nu ai cum să dai greş cu un Advent calendar, mai ales dacă faceţi Secret Santa înainte de Sărbători. Astfel, le oferi bucuria de a descoperi zi de zi o nouă surpriză. Şi dacă tot vorbim despre surprize, avem şi noi pe glo.ro surprize şi oferte zilnice, în Calendarul Advent, numai bune de descoperit alături de colegi şi de adus bucurie. Mai ales ca la finalul calendarului vă aşteaptă o mare surpriză care o să vă încânte dimineţile… mai multe nu spunem 

Şi să nu uităm că indiferent de cadourile pe care le primim sau oferim, cel mai important de Sărbători este să le dăruim celor dragi timp petrecut împreună. Pentru că, de fapt, magia Sărbătorilor este faptul că reuşesc să ne aducă mereu aproape de cei dragi.

Afla mai multe desprecadouricrăciun
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt