Cabana cardiologilor va fi demolată

Cabana cardiologilor va fi demolată

Acuzaţi că au transplantat pacienţilor stimulatoare cardiace prelevate de la cadavre, medicul Dan Tesloianu şi complicii săi au noi probleme cu justiţia. Cu banii obţinuţi din operaţii, cardiologul şi o colegă a sa au construit o cabană într-o arie protejată. Construcţia este ilegală şi trebuie demolată, spun reprezentanţii Agenţiei de Protecţie a Mediului.

Cabana din Delta Moldovei ii aparţine în acte unei doctoriţe din echipa medicului Dan Tesloianu. Construită într-o zonă retrasă, autorităţile au aflat de existenţa ei mai mult din întâmplare. Proprietara cabanei a fost chemată la Bucureşti pentru a fi audiată inclusiv pentru că a construit cabana într-o arie protejată, fără a avea avizele necesare.

Primarul comunei de care aparţine terenul susţine că proprietara cabanei are doar un certificat de urbanism. Nu şi o autorizaţie de constucţie.

Cabana trebuie demolată în termen de 60 de zile. Dacă aceasta nu va fi pusă la pământ, proprietara riscă o nouă amendă. De 50 de mii de lei. de această dată.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt