Andrew Tate, milioane de dolari din exploatarea femeilor

Andrew Tate, milioane de dolari din exploatarea femeilor

Pe tinere le transforma în sclave sexuale cu promisiunea unei poveşti de iubire ca în filme. Tinerilor, în schimb, le vindea visuri despre îmbogăţire rapidă. Andrew Tate se autointula profesor de făcut bani şi îşi deschisese chiar şi o şcoală. Pentru "cursuri" cerea 50 de dolari lunar.

Peste 100.000 de aspiranţi la bogăţie din toată lumea s-au înscris. Popularitatea lui Tate, acum arestat, e în creştere. După scandalul cu Greta Thunberg a câşigat un milion de noi urmăritori pe Twitter. Între timp, victimele din Marea Britanie îşi fac curaj şi povestesc cum era de fapt viaţa cu influencerul.

Andrew Tate convigea tineri din toată lumea să îi plătească taxa de 50 de dolari. Cu un discurs toxic, în care denigra educaţia. Pe site-ul aşa zisei universităţi scrie că 160.000 de oameni s-ar fi alăturat. Paradoxal, ca să-şi păstreze averea, Tate plăteşte acum oameni cu facultate.

Avocatul încearcă să convingă judecătorii să ridice sechestrul de pe vila din Ilfov şi maşinile de lux ale fraţilor Tate. Pe autoturismele cu care Andrew nu mai contenea să se laude e pus acum sigiliu. Între timp, a fost publicată şi motivarea arestării. Fraţii Tate iniţiau relaţii amoroase cu tinerele, apoi le obligau să realizeze conţinut pentru adulţi.

Fraţii Tate aveau ca ajutoare două femei. Una dintre ele, fostă poliţistă.

Judecătorul care a hotârât arestarea spune că tinerele ,,realizau pentru inculpaţi supravegherea constantă a victimelor, le coordonau activitatea zilnică şi exercitau presiuni psihice asupra acestora ca acestea să lucreze cât mai mult." Până să vină în România, Andrew Tate a fost cercetat în Marea Britanie pentru agresiune sexuală şi abuz fizic, dar a scăpat de acuzaţii.

Andrew Tate are patru milioane de urmăritori numai pe Twitter. Fraţii Tate sunt acuzaţi în România de trafic de persoane şi viol.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt