Ancheta dublei crime din Iaşi, tot mai complicată

Ancheta dublei crime din Iaşi, tot mai complicată

Ancheta dublei crime care a cutremurat Iaşiul la sfârşitul anului trecut ia o nouă turnură. Un martor aruncă în aer teoria potrivit căreia cuplul de studenţi ar fi fost ucis de un student marocan. În plus,crimininaliştii au descoperit la faţa locului şi alte probe de ADN decât cele care aparţineau victimelor şi principalului suspect. Între timp, studentul marocan, rămâne în arest.

Printre zecile de persoane care au fost audiate în cazul dublei crime din Iaşi este şi un ofiţer SRI. Declaraţia acestuia pare să dea peste cap ancheta

În urma analizei probelor ridicate de la locul crimei, legiştii au descoperit 4 tipuri diferite de ADN. Două dintrele ele aparţin victimelor. Anchetatorii trebuie să stabilească acum, ale cui sunt celelalte două. Primul pe lista suspecţilor rămâne în continuare un student marocan, coleg la Medicină al uneia dintre victime.

Vecinii spun, însă, că tânărul era o persoană liniştită.

În ciuda faptului că în scenă apar noi suspecţi, procurorii ieşeni au decis prelungirea mandatului de arest preventiv pe numele studentului marocan. Vă reamintim că acesta a fost arestat la Roma, la trei zile după descoperirea corpurilor neînsufleţite în vila de lux din Iaşi. Bărbatul a negat în permanenţă că ar fi autorul dublului omor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt