Regina, înapoi acasă

Regina, înapoi acasă

În mai puţin de 24 de ore trupul Reginei va fi depus la Westminster Hall. Timp de patru zile, sute de mii de oameni vor putea să intre şi să se reculeagă la catafalcul Suveranei. Traseul este bine stabilit şi deja sunt oameni la coadă. Trimisul special Prima TV la Londra, Alin Petrică, a vorbit cu prima persoană care a făcut acest lucru.

O cheamă Vanessa si este deja celebra aici în Londra. Vanessa are 56 de ani şi a venit încă de luni la capătul podului Lambeth. A urmărit cu atenţie comunicatele oficiale şi, în momentul în care traseul a fost făcut public, şi-a luat lucrurile deja pregătite şi s-a aşezat la coadă. Nu i se pare un efort prea mare că are de aşteptat în comparaţie cu importanţa momentului.

Mâncarea, apa şi somnul. Trebuie să le gestioneze foarte bine, pentru a nu pleca din locul atât de râvnit. Vanessa este cunoscută deja în întreaga lume. Marile televiziuni au venit să îi ia interviu. Tuturor le răspunde la fel.

750.000 de oameni sunt aşteptaţi la Westminster Hall. Traseul are câţiva kilometri, aşa că unii vor fi nevoiţi să aştepte chiar şi 30 de ore. Între timp, la Palatul Regal se fac ultimele pregătiri pentru sosirea sicriului, iar oamenii vin cu miile să prindă loc în faţă pentru a putea vedea ceremonia.

Sunt însă oameni care consideră că înghesuiala va fi foarte mare. Iar pentru propria siguranţă nu vor veni în această seară.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt