Iaşiul în bucate

Iaşiul în bucate

A fost forfotă mare la Iaşi la cel mai mare târg de produse tradiţionale din regiunea Moldovei. Cârnăciorii de peşte, pâinea cu maia, dulceaţa de cătină sau berea artizanală, sunt doar câteva dintre specialităţile cu care producătorii locali şi-au îmbiat clienţii la ,,Iaşiul în bucate".

Printre cele mai căutate produse de la târg s-au numărat produsele din panificaţie, care au atras cumpărătorii datorită aspectului, dar mai ales a mirosului îmbietor. Şi produsele pe bază de peşte au fost la mare căutare, mai ales după ce cumpărătorii au aflat că sunt făcute după reţete tradiţionale.

Şi, cum târg fără băuturi nu se poate, berea artizanală nu putea lipsi. De la standurile de bere la cele de sucuri a fost doar un singur pas, iar clienţii l-au făcut repede. Pentru că produsele erau naturale. Şi uleiul presat la rece este tot mai căutat.

Organizatorii targului spun că şi-au dorit să contribuie la promovaea consumului de produse realizate după reţete traditionale , dar şi să încurajeze spiritul antreprenorial al micilor producători.

Afla mai multe desprebucateiasimancaretargtop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt