Iarna spune poveşti cu... întârziere

Iarna spune poveşti cu... întârziere

Au fost probleme şi în Bucureşti. Iar primii care le-au simţit au fost cei care au vrut să plece la drum, fie cu trenul, fie cu avionul. În Gara de Nord au fost zeci de minute şi chiar ore de întârziere. Un tren care venea de la Satu Mare spre Bucureşti a avut o întârziere de peste trei ore! Şi pe aeroportul Otopeni au fost probleme, iar întârzierile curselor au fost cauzate în principiu de procedurile de degivrare.

Orele de plecare ale trenurilor nu au mai fost respectate, aşa că oamenii au fost nevoiţă să se înarmeze cu răbdare. Probleme auavut şi cei care s-au îndreptat spre Bucureşti. Aceşti călători au stat zeci de minute pe câmp, în Timiş, pentru că locomotiva s-a stricat.

Şi traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, dar conform planului de zbor. Au fost anumite curse precum cele spre Valencia, Napoli sau Dubai care au avut întârzieri.

Şoferii care au iueşit în trafic au spus în schimb că drumul este mai bun decât se aşteptau. În condiţii de iarnă şoferii ar trebui să ţină cont de câteva sfaturi importante.

Specialiştii ne atrag atenţia să avem rezervorul plin la maşină fiindcă nu se ştie cât putem să stăm în trafic, mai ales în condiţiile actuale de trafic.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt