Nici nu am scăpat de kilogramele în plus puse de Crăciun, că vine Revelionul şi, o dată cu el, vom da din nou iama în bunătăţi. Pentru cei mai cu dare de mână, dar şi pentru gurmanzii care nu se uită la bani când vine vorba de masa dintre ani, producătorii pregătesc delicii culinare speciale, fie că sunt preparate din carne, fie că sunt deserturi irezistibile
De peste 20 de ani, domnul Kovacs din Covasna îşi bucură clienţii, de Sărbători, cu preparate speciale din carne. La el în cămară, totul este natural.
Prepararea cârnaţilor şi a salamurilor este o artă la dl. Kovacs. Pe lângă piper, sare şi usturoi, acesta mai foloseşte
şi ingrediente secrete, care le fac atât de căutate de clienţi. Şi ar mai fi ceva…
Pentru cei mai pretenţioşi, în Covasna se găsesc şi preparate de tip gourmet, salamuri cu mucegai, piper sau trufe.
Nu doar preparatele din carne îi atrag pe clienţi şi turişti în Covasna. Aici gasesti deserturi autentice, pregatite special pentru sărbători, fie ca a fost pentru Crăciun, fie că sunt pentru noaptea dintre ani.
Una peste alta, dacă nu te uiţi la bani şi vrei să ai un Revelion de poveste, cu preparate tradiţionale de calitate,
făcute manual, producătorii te aşteaptă cu braţele deschise la Covasna