Mâncăm ieftin şi prost

Mâncăm ieftin şi prost

Veniturile românilor sunt tot mai mici, în raport cu cheltuielile. Iar un compromis făcut de omul de rând, pentru a supravieţui cu puţinii bani pe care îi câştigă, este în privinţa alimentaţiei. Fie alege să scurteze lista de cumpărături, fie cumpără produse mai ieftine. Dar de mai proastă calitate. De pildă, mult controversatul parizer - rămâne cel mai ieftin aliment cu carne din România. Şi este pus pe mesele multor români, deşi specialiştii atrag atenţia că nu este deloc sănătos.

Oferte, reduceri, produse pe punctul de a exprira, alimente ieftine - cu toate sunt vânate de români în aceste vremuri tulburi. Însă un produs mai ieftin este, de cele mai multe ori, de o calitate mai proastă.

Potrivit Asociaţiei Pro Consumatori, parizerul este ce mai ieftin produs alimentar care conţine carne din România.Alimentul este cumpărat de jumătate din populaţia României şi preţul porneşte de la 7,49 lei kilogramul.

Asta însemannă că aceste tipuri de produse oferă senzaţia falsă că foamea este potolită. Asta însemannă că aceste tipuri de produse oferă senzaţia falsă că foamea este potolită. Produsele alimentare s-au scumpit în medie în România, în ultimul an, cu peste 16 la sută.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt