Hailey Baldwin, apel disperat către oamenii care o critică pe reţelele de socializare: „Vă implor. Fiţi nefericiţi în altă parte”

Hailey Baldwin, apel disperat către oamenii care o critică pe reţelele de socializare: „Vă implor. Fiţi nefericiţi în altă parte”

Hailey Baldwin este una dintre cele mai apreciate modele din SUA, care a prezentat pe podium colecţii memorabile ale caselor de modă. Dincolo de cariera strălucită, vedeta trăieşte şi o frumoasă poveste de dragoste cu artistul Justin Bieber. Cei doi şi-au unit destinele în 2018 într-o nuntă de poveste, fiind prezente cele mai importante persoane din viaţa lor.

Hailey Baldwin îi imploră pe critici să o lase în pace

Cu toate că pare să le aibă pe toate, Hailey a fost ţinta gurilor rele încă de la începutul relaţiei cu artistul. Criticii i-au adus adevărate injurii şi comentarii răutăcioase pe reţelele de socializare din diferite motive. Cele mai multe sunt legate de fosta iubită a lui Bieber, Selena Gomez, care fanii ar fi preferat-o în locul actualei soţii.

Într-un videoclip TikTok postat marţi, Baldwin pare să se adreseze fanilor Selenei Gomez, fosta iubită a soţului ei, Justin Bieber. Aceasta face un apel disperat către ei să o lase în pace şi să nu îşi mai îndrepte furia către ea, în special în secţiunea de comentarii pe reţelele de socializare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt