TikTok îmbunătăţeşte experienţa oferită pe dispozitivele mobile cu ecrane mari

TikTok îmbunătăţeşte experienţa oferită pe dispozitivele mobile cu ecrane mari

Cel mai recent update lansat de TikTok vizează modul în care aplicaţia este folosită pe tablete şi telefoanele pliabile.

TikTok a lansat un update care aduce mai multe îmbunătăţiri experienţei oferite de reţeaua socială pe ecranele mai mari ale smartphone-urilor pliabile şi ale tabletelor.

Compania spune că aplicaţia va oferi pe aceste tipuri de dispozitive un feed video mai clar, o navigare mai simplă în cadrul aplicaţiei şi suport pentru schimbarea orientării ecranului.

Schimbările de la nivelul feed-ului video vor face să „se vadă mai clar conţinutul”, conform companiei chineze.

În acelaşi timp, barele de navigare din cadrul aplicaţiei vor fi vizibile atât sus, cât şi jos, pentru a facilita accesul la secţiunile principale ale platformei.

În fine, aplicaţia va funcţiona atât în mod portret (pe verticală, ca şi până acum), că şi în mod peisaj (pe orizontală).

Această modificare din urmă, deşi parte doar una de îmbunătăţire a experienţei de utilizare, este, în fapt, încă un pas pe care TikTok îl face pe „felia” YouTube.

Asta după ce, tot pentru a se extinde pe zona pe care YouTube atrage mulţi bani, TikTok a crescut, treptat, durată clipurilor video.

În acelaşi timp, optimizările făcute de TikTok pentru tablete şi pliabile vin în contextul în care Instagram, unul din principalii rivali, nu are, încă, o versiune pentru tablete, categorie de dispozitive pe care Meta nu o consideră suficient de importantă.

Afla mai multe despretiktoktabletesmartphone
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt