Filmul tragediei de la Lacul Morii - Prima News

Filmul tragediei de la Lacul Morii

Moartea Anei, femeia sfâșiată de câini pe câmpul din apropierea Lacului Morii, a ajuns subiect de dispută între autoritățile din Capitală. Vina e pasată de ASPA la Primărie, iar Primăria aruncă responsabilitatea în curtea Autoritatății pentru Protecția Animalelor. Realitate e însă evidentă. Oamenii care locuiesc acolo unde maidanezii fac legea au sesizat cele două insitituții de sute de ori. Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul care a încercat să o salveze pe Ana își aduce aminte cu groază de tot ce a văzut. Și apropiații Anei trăiesc momente teribile.

Moartea Anei Oroș a scos la suprafață și probleme instituționale grave. O înregistrare care a apărut în spațiul public arată cum angajaților de la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor li se cere să nu mai adune câinii fără stăpân de pe stradă.

Ordinul a fost dat de Ionuț Vasile, noul șef al echipelor de capturare de la ASPA. Odată cu acest nou ordin a fost redusă cu aproape 90 la sută activitatea insituției. Chiar și în aceste condiții, cei de la ASPA dau vina pe Primărie. Reprezentanții ASPA spun că pe 18 ianuarie au făcut verificări în teren în zona în care Ana Oroș a fost ucisă. Nu au găsit atunci nici un câine. Oamenii spun că nici nu i-ar fi căutat cineva.

Câmpul unde Ana și-a găsit sfârșitul e continuare plin de angajați ai ASPA. Din cei 8 câini care au fost văzuți, au fost prinși patru până acum.

Apropiații victimei au dezlegat și misterul care învăluia motivul prezenței sale într-o zonă în care anul trecut fusese atacată de o altă haită de câini. Ana ar fi vrut să-și înfrunte temerile provocate de aceea situație. O tehnică de depășire a traumelor pe care unii psihologi o recomandă.

Corpul neînsuflețit al femeii sfâșiate de câini e încă la IML iar o anchetă a poliției e în plină desfășurare.

Total
0
Shares
Total
0
Share