VIDEO - Trump a acceptat oficial nominalizarea republicană pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite

VIDEO - Trump a acceptat oficial nominalizarea republicană pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite

Fostul preşedinte american Donald Trump a acceptat oficial nominalizarea partidului său pentru funcţia de preşedinte, pentru a treia oară, la Convenţia Naţională Republicană din Milwaukee, scrie CNN. ”Accept cu mândrie nominalizarea pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite”, a afirmat el.

Trump a relatat tentativa de asasinat de sâmbăta trecută, susţinând: ”Nu ar fi trebuit să fiu aici în seara asta”. El a reclamat ”vânătorile de vrăjitoare partizane” democraţilor şi a făcut o serie de informaţii false sau înşelătoare. Trump a menţionat, în discursul său, numele lui Biden, dar a afirmat că o va face o singură dată. Trump şi-a prezentat promisiunile pentru al doilea mandat, între care scăderea preţului la alimente şi combustibil, readucerea locurilor de muncă şi protejarea graniţei.

 

El a mai afirmat că Statele Unite are ”o conducere incompetentă” şi a susţinut că ”criza inflaţiei face traiul prea scump”, criticând şi politica privind graniţele a lui Biden – două dintre temele de campanie ale lui Trump, informează news.ro.

Afla mai multe despretrumpnominalizarepresedintie
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt