VIDEO şi FOTO - Uraganul Milton a devastat Florida. Bilanţul morţilor lăsaţi în urmă. Cum au scăpat salvatorii de la moarte un câine lăsat legat în faţa furtunii

VIDEO şi FOTO - Uraganul Milton a devastat Florida. Bilanţul morţilor lăsaţi în urmă. Cum au scăpat salvatorii de la moarte un câine lăsat legat în faţa furtunii

Bilanţul morţilor în urma uraganului Milton a crescut la cel puţin 15 persoane, potrivit CNN, după ce un nou deces a fost anunţat, joi, în comitatul Polk din Florida, la est de Tampa.

Este vorba despre un bărbat, angajat public, ucis de o maşină în timp ce încerca să taie un trunchi de copac care căzuse peste şosea.

Salvatorii au scăpat şi un câine care fusese legat de proprietari de un gard, în calea Uraganului Milton. Animalul este bine acum şi a făcut deja o vizită la veterinar.

În Tampa, Florida, imaginile filmate de localnici după trecerea lui Milton arată casele aproape îngropate în nisip.

 

Joi seară peste 2,6 milioane de consumatori din Florida nu beneficiau de alimentare cu electricitate.Peste 2,6 milioane de gospodării din Florida nu au încă electricitate, conform datelor de joi seara, potrivit PowerOutage.us, numărul fiind însă în scădere de la 3,3 milioane, câte erau în această situaţie joi dimineaţa. 

Cea mai mare parte a clienţilor fără electricitate este în comitatul Highlands din centrul Floridei, unde peste 88% dintre consumatori sunt nealimentaţi, şi de-a lungul Gulf Coast din acest stat. Peste 70% dintre gospodării şi firme nu au curent electric în comitatul Hillsborough, în Tampa.

Comitatele Hardee, Manatee şi Sarasota se confrunctă şi ele cu pene de curent de amploare, potrivit PowerOutage.us, citat de news.ro.

Afla mai multe despremiltonfloridauragan
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt