VIDEO şi FOTO - Primul angajament public al lui Kate şi William de când prinţesa a terminat chimioterapia. Pe cine au vizitat

VIDEO şi FOTO - Primul angajament public al lui Kate şi William de când prinţesa a terminat chimioterapia. Pe cine au vizitat

Kate Middleton a avut o apariţie publică alături de prinţul William joi, fiind prima de acest fel alături de soţul ei de când a terminat tratamentul de chimioterapie.

Cei doi au vizitat familiile victimelor atacului mortal din Southport de la sfârşitul lunii iulie, în timpul unui atelier de dans pentru copii.

Prinţul şi Prinţesa de Wales s-au întâlnit joi în privat cu familiile celor trei victime: Bebe King, în vârstă de 6 ani, Elsie Dot Stancombe, în vârstă de 7 ani, şi Alice da Silva Aguiar, în vârstă de 9 ani. De asemenea, s-au întâlnit cu cei care au acordat primul ajutor care au fost de serviciu în acea zi şi au discutat cu echipajele de poliţie şi de ambulanţă despre sprijinul psihologic care a fost acordat personalului centrului.

„Sunteţi cu toţii eroi”, a conchis Kate Middleton. „Vă rog să vă asiguraţi că aveţi grijă de voi, nu vă grăbiţi, nu vă grăbiţi să vă întoarceţi la muncă”. Regele Charles al III-lea a vizitat deja Southport la 20 august pentru a-şi exprima sprijinul pentru victime.

În martie anul trecut, prinţesa Kate a dezvăluit că suferă de cancer. Ea a anunţat în urmă cu doar o lună că şi-a încheiat tratamentul de chimioterapie. Într-un lung mesaj video publicat pe reţelele de socializare la 9 septembrie, Prinţesa de Wales a subliniat: „Drumul către recuperare şi sănătate deplină este unul lung”.

 

Afla mai multe desprekate middletonvizita
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt