VIDEO - Kamala Harris, invitată la emisiunea celebrei Oprah Winfrey, într-un show plin de staruri de la Hollywood. Despre ce a discutat candidata democrată la Casa Albă

VIDEO - Kamala Harris, invitată la emisiunea celebrei Oprah Winfrey, într-un show plin de staruri de la Hollywood. Despre ce a discutat candidata democrată la Casa Albă

Kamala Harris a fost intervievată joi de Oprah Winfrey în cadrul unui eveniment de campanie. Harris a discutat despre avort, imigraţie şi a reamintit publicului că este proprietarul unei arme, scrie Deutsche Welle.

Vicepreşedintele SUA Kamala Harris a organizat un miting plin de staruri, găzduit de Oprah Winfrey, în timp ce votul anticipat în persoană începe în mai multe state înainte de ziua principală a alegerilor din noiembrie.
Jennifer Lopez, Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Rock şi Ben Stiller şi-au exprimat sprijinul pentru Harris de la distanţă la evenimentul „Unite for America”.
Winfrey a întrebat-o pe Kamala Harris despre o aparentă creştere a încrederii după ce l-a înlocuit pe preşedintele Joe Biden în calitate de candidat democrat.
„Fiecare avem acele momente din viaţa noastră când trebuie să-ţi asumi responsabilităţi mari”, a răspuns Harris, în vârstă de 59 de ani.
„Am simţit un sentiment de responsabilitate, să fiu sinceră cu tine, şi cu asta vine şi un sentiment de direcţie”, a spus vicepreşedinta SUA:
Harris a vorbit, de asemenea, despre punctele ei de campanie, inclusiv despre avort, economie şi imigraţie.
Harris le-a reamintit, de asemenea, telespectatorilor că are o armă, spunând: „Dacă cineva intră în casa mea, este împuşcat”. După care a adăugat repede: „Probabil că nu ar fi trebuit să spun asta”.
 
 

Afla mai multe desprekamala harrisoprah
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt