Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va fi difuzat în iunie pe Prime Video

Un documentar despre boala de care suferă Céline Dion va fi difuzat în iunie pe Prime Video

"I Am: Céline Dion", documentarul în care cântăreaţa vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă, Stiff Person Syndrome, va fi prezentat pe Prime Video în 25 iunie, a anunţat aceasta pe contul de Instagram.

Potrivit unui comunicat postat marţi pe reţelele de socializare ale lui Dion, filmul "ne oferă o privire crudă şi onestă în culisele luptei superstarului cu o boală care i-a schimbat viaţa".

"Fiind ca o scrisoare de dragoste către fanii săi, acest documentar evidenţiază muzica care i-a ghidat viaţa, arătând în acelaşi timp rezistenţa spiritului uman", se mai arată în text.

Regizoarea Irene Taylor lucrează la acest proiect din 2021. "Cu sensibilitatea şi creativitatea ei grijulie, ea va putea să le arate tuturor o parte din mine pe care nu au mai văzut-o până acum...", a declarat Céline Dion la începutul acestui an.

Cântăreaţa, care a dezvăluit anul trecut că suferă de o "tulburare neurologică rară", a fost nevoită să îşi anuleze toate concertele până în aprilie 2024.

De atunci, Céline Dion nu a mai apărut decât foarte sporadic. Ea a avut o apariţie publică rară la Premiile Grammy din februarie, când i-a înmânat lui Taylor Swift premiul pentru cel mai bun album al anului.

Afla mai multe despreceline dionboaladocumentar
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt