Tom Cruise, furios pe echipa de filmare ''Mission: Impossible'' din Londra pentru încălcarea protocolului anti-COVID-19

Tom Cruise, furios pe echipa de filmare ''Mission: Impossible'' din Londra pentru încălcarea protocolului anti-COVID-19

Actorul american Tom Cruise s-a înfuriat pe platourile noului film ''Mission: Impossible'' din cauza unei presupuse încălcări a protocolului sanitar anti-COVID-19, spunându-le membrilor din echipa de filmare că vor fi concediaţi dacă nu respectă regulile, a relatat marţi cotidianul britanic The Sun, preluat de Reuters.

Potrivit unei înregistrări audio obţinute de The Sun, starul şi producătorul filmului de acţiune s-a răstit la echipa de filmare folosind cuvinte explicite pe tema nerespectării regulilor de distanţare socială şi a altor reglementări care permit realizarea filmelor în timpul pandemiei de coronavirus.

O sursă apropiată echipei de producţie a certificat autenticitatea înregistrării. Reprezentanţii actorului au refuzat să comenteze incidentul.

''Vorbesc seara la telefon cu toate nenorocitele de studiouri, companiile de asigurări, producători, care se uită la noi şi ne folosesc ca să-şi facă filmele'', le-a spus Cruise membrilor echipei prezenţi pe platoul de filmare.

''Înţelegeţi responsabilitatea pe care o aveţi? Pentru că mă adresez raţiunii voastre. Iar dacă nu puteţi fi rezonabili, iar eu nu pot apela la logica voastră, atunci sunteţi concediaţi'', a adăugat acesta, potrivit înregistrării.

The Sun nu a precizat momentul când a avut loc incidentul, dar echipa de filmare a sosit la Londra la începutul lunii decembrie.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt