Ţinute cu stil la jocurile olimpice

Ţinute cu stil la jocurile olimpice

Sportivii americani îşi vor reprezenta ţara la Jocurile Olimpice în ţinute semnate Ralph Lauren! Designerul, în vârstă de 81 de ani, a reuşit să creeze unul dintre mai cunoscute branduri de haine la nivel mondial.
Prima sa colecţie a fost lansată în 1968 şi a fost intitulată ” Polo”, nume care rămâne şi azi celebru în industria modei.

Ralph Lauren este designerul oficial al sportivilor care participă la Jocurile Olimpice şi Paralimpice încă din 2008.

Colecţia pentru Jocurile de anul acesta prezintă culorile steagului american iar materialele au fost create special
pentru temperaturile din Tokyo. Costumele îi vor ajuta pe sportivi să reziste ore întregi în bătaia soarelui puternic dar şi să fie păziţi de umiditate. Casa de modă începe pregătirea unei astfel de colecţii cu mult timp înainte pentru a se asigura că oferă cea mai bună calitate. Materialele folosite sunt sustenabile iar în procesul de vopsire a colecţiei a fost folosit un proces inovativ care a necesitat mai puţine resurse naturale.

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente sportive, Jocurile Olimpice, vor începe în 23 iulie. Anul acesta, eveniemntul va fi organizat fără public după ce mai mulţi cetăţeni şi-au exprimat îngrijorarea cu privire la răspândirea viruslui.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt