Sute de localnici fug din Beirut unde au loc explozii, după ce Israelul a avertizat că va lovi sediul financiar al Hezbollah

Sute de localnici fug din Beirut unde au loc explozii, după ce Israelul a avertizat că va lovi sediul financiar al Hezbollah

Sute de locuitori din Beirut şi-au părăsit casele duminică seară, după ce în capitala libaneză s-au auzit mai multe explozii, Israelul avertizând anterior că se pregăteşte să atace ţinte legate de operaţiunile financiare ale grupului libanez Hezbollah şi le-a cerut oamenilor să plece imediat acele zone, relatează Reuters.
Coloane dense de fum negru se ridicau în aer după cel puţin 10 explozii. Martorii oculari, care au vorbit sub rezerva anonimatului, au declarat că o clădire situată în cartierul Chiyah din suburbiile sudice ale Beirutului a fost redusă la ruine, iar puţinele persoane aflate în zonă au fugit înainte de explozie, fără a se înregistra victime.
Nu au existat informaţii imediate cu privire la cauza exploziilor sau detalii suplimentare cu privire la eventuale victime. Martorii au declarat că grupurile de oameni panicaţi au aglomerat străzile şi au provocat blocaje în trafic în unele părţi ale Beirutului, încercând să ajungă în cartiere considerate mai sigure, potrivit news.ro.

Afla mai multe desprebeirutatachezbollah
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt