Retragerea lui Biden. Reacţii la Hollywood din partea unor celebrităţi precum Aaron Sorkin, Robert De Niro, Barbra Streisand şi Wendell Pierce

Retragerea lui Biden. Reacţii la Hollywood din partea unor celebrităţi precum Aaron Sorkin, Robert De Niro, Barbra Streisand şi Wendell Pierce
foto: X

Hollywood-ul a reacţionat cu recunoştinţă la vestea că preşedintele SUA, Joe Biden, renunţă la cursa pentru alegerile prezidenţiale, după ce în ultimele săptămâni doar câteva celebrităţi i-au cerut să se retragă, potrivit The Guardian.
Cu doar câteva ore înainte ca Biden să anunţe că renunţă la candidatura sa pentru realegere şi de a o susţine pe vicepreşedinta Kamala Harris, creatorul „West Wing”, Aaron Sorkin, a susţinut într-un articol de opinie din The New York Times că democraţii ar trebui să îl aleagă pe republicanul Mitt Romney pentru a-l învinge pe fostul preşedinte Donald Trump în noiembrie, ca "o demonstraţie clară şi puternică" pentru "oprirea unui om dezechilibrat de la preluarea puterii". Dar odată ce Biden a dezvăluit că se retrage din cursă, Sorkin a retras ideea şi a susţinut-o pe Harris, care şi-a lansat deja campania pentru Casa Albă, scrie news.ro.
„Retrag tot ce am spus. Harris pentru America!”, a spus Sorkin într-o declaraţie împărtăşită pe X de starul din „West Wing”, Joshua Malina, şi confirmată de agentul lui Sorkin.
Robert De Niro, un critic declarat al lui Donald Trump şi naratorul uneia dintre reclamele electorale ale lui Biden, a declarat pentru Hill că a simţit "respect, admiraţie şi afecţiune" pentru Biden pentru decizia sa.
„Într-un act de politică abilă şi patriotism dezinteresat, Joe Biden se dă la o parte pentru a deschide calea unui alt democrat să devină preşedinte... pentru că nu există nimic mai important pentru ţara noastră decât înfrângerea lui Donald Trump la urne", a spus el. "Cu respect, admiraţie şi afecţiune, vă mulţumesc domnule preşedinte!".
Barbra Streisand a scris pe X că "ar trebui să fim recunoscători pentru susţinerea democraţiei noastre".
Şi actorul Wendell Pierce a scris că o susţine pe Kamala Harris în cursa pentru Casa Albă.
 

 

Afla mai multe desprehollywoodreactiibiden
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt