Retragerea lui Biden. Ce fel de preşedinte ar putea fi Kamala Harris

Retragerea lui Biden. Ce fel de preşedinte ar putea fi Kamala Harris
foto: Facebook

Se preconizează că vicepreşedintele Kamala Harris va respecta în mare măsură politica externă a lui Joe Biden în chestiuni-cheie precum Ucraina, China şi Iran, dar ar putea adopta un ton mai dur cu Israelul în legătură cu războiul din Gaza dacă îl va înlocui pe preşedinte în fruntea listei democrate şi va câştiga alegerile din SUA din noiembrie, relatează Reuters.
Fiind aparent principala candidată pentru nominalizare, după ce Biden a renunţat la cursă şi şi-a declarat sprijinul duminică, Harris ar aduce experienţa la locul de muncă, legăturile personale stabilite cu liderii mondiali şi un simţ al afacerilor globale dobândit în timpul unui mandat de senator şi ca vicepreşedintele lui Biden. Ea i-a mulţumit pe Facebook preşedintelui Biden.
 

Dar, în confruntarea cu candidatul republican Donald Trump, ea ar avea, de asemenea, o vulnerabilitate majoră - o situaţie problematică la graniţa dintre SUA şi Mexic, care l-a frământat pe Biden şi a devenit o problemă principală a campaniei. Harris a fost însărcinată la începutul mandatului său să abordeze cauzele profunde ale migraţiei ilegale. Citiţi mai multe despre profilul vicepreşedintelui SUA AICI.

Afla mai multe desprekamalaprofilalegeri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt