Red carpet la Veneţia: weekend-ul a fost plin de surprize vestimentare

Red carpet la Veneţia: weekend-ul a fost plin de surprize vestimentare

A fost aglomeraţie pe red carpet la Veneţia în acest weekend, cu câteva premiere care au atras atenţia tuturor şi care erau îndelung aşteptate. În primul rând, dacă tot vorbim despre premiere, nu putem să ignorăm lansarea mult aşteptată a filmului Dune, SF-ul lui Denis Villeneuve care e plănuit să apară în două părţi. Adaptarea după iconicul roman al lui Frank Herbert îi are în rolurile principale pe Zendaya şi Timothee Chalamet, starurile cele mai strălucitoare ale tinerei generaţii, care au şi păşit pe red carpet în ţinute care au făcut cinste momentului. După premieră, spectatorii au ovaţionat minute în şir, iar noi lăudăm încă şi mai mult ţinutele alese de cei doi protagonişti.

Zendaya a apărut pe red carpet la Veneţia într-o rochie Balmain din piele, realizată special pentru ea, care se potrivea ca o a doua piele şi care avea şi nuanţa de caramel a pielii actriţei. Rochia a fost accesorizată cu pantofi nude Louboutin, iar Zendaya a purtat şi un uriaş colier cu smarald, din colecţia de bijuterii a casei Bulgari. Chalamet, la rândul său, şi el un actor care ştie să folosească perfect puterea modei, a ales un costum Haider Ackermann. Din distribuţia filmului mai fac parte Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, David Dastmalchian, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa şi Javier Bardem.

Altă apariţie notabilă pe red carpet la Veneţia a fost cea a fraţilor Gyllenhaal – Maggie şi Jake, unii dintre cei mai talentaţi şi mai cool fraţi de la Hollywood. Jake şi-a susţinut sora, aflată la Veneţia pentru premiera debutului său regizoral, The Lost Daughter, un film inspirat de romanul Elenei Ferrante, cu Olivia Colman în rol principal. La aceeaşi premieră Dakota Johnson a purtat o admirabilă rochie Gucci transparentă, ale cărei detalii au avut chiar efectul scontat – de a crea un fel de foc de artificii pe covorul roşu.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt