Panică la Londra! Doi poliţişti au fost înjungaţi în centrul oraşului

Panică la Londra! Doi poliţişti au fost înjungaţi în centrul oraşului

Doi poliţişti au fost înjunghiaţi în această dimineaţă în centrul capitalei Marii Britanii şi au fost transportaţi de urgenţă la spital. Bărbatul care i-a atacat a fost arestat şi asupra lui a fost găsit un cuţit..

,,Doi ofiţeri au fost înjunghiaţi şi sunt trataţi la spital, iar un bărbat a fost arestat sub suspiciunea că a agresat un agent de securitate în Leicester Square", a anunţat Poliţia Metropolitană fără a oferi detalii despre starea poliţiştilor, informează Agerpres.

La scurt timp, primarul Londrei, Sadiq Khan, a scris pe contul său de pe o reţea socială că ,,acest atac asupra ofiţerilor de poliţie din Soho este cu totul îngrozitor. Aceşti ofiţeri curajoşi îşi făceau datoria şi asistau publicul în acest moment important pentru ţara noastră. Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de ei, de cei dragi şi de colegii de poliţie în urma acestui atac ruşinos. Ofiţerii noştri de poliţie fug mereu spre pericol pentru a-i proteja pe ceilalţi şi pentru a ne ţine în siguranţă şi le suntem recunoscători".

Atacul a avut loc într-un moment în care în capitala britanică este desfăşurat un dispozitiv de securitate masiv înaintea funeraliilor de luni ale Reginei Elisabeta a II-a.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt