O fetiţă de 9 ani din Sri Lanka a fost ucisă în timpul unui ritual de exorcizare

O fetiţă de 9 ani din Sri Lanka a fost ucisă în timpul unui ritual de exorcizare

Mama unei fetiţe de 9 ani şi un exorcist au fost arestaţi în Sri Lanka după ce ar fi ucis în bătaie copilul în timpul unui ritual de exorcizare menit să îndepărteze "spiritul rău" care îl poseda, informează The Independent.

Incidentul a avut loc în oraşul Delgoda, în apropierea capitalei Colombo, unde fetiţa fusese adusă de părinţi pentru a fi exorcizată, relatează presa locală.

O femeie neidentificată a bătut copilul de mai multe ori pentru a scoate din el "spiritul", iar fetiţa a murit în urma bătăilor. Poliţia din Sri Lanka a arestat doua persoane, mama fetiţei şi femeia care a efectuat ritualul.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Sri Lanka, Ajith Rohana, a declarat că mama fetiţei, care locuia în oraşul Kadaboda, credea că fata ei era posedată de un demon şi a dus-o la locuinţa exorcistului pentru un ritual de îndepărtare a spiritului.

Potrivit poliţiei, femeia care a făcut ritualul a stropit copilul cu ulei, apoi a început să-l bată cu un baston. Când fetiţa şi-a pierdut cunoştinţa, a fost transportată la spital, dar a fost declarată decedată la sosire. Urmează să aibă loc o autopsie şi o examinare post-mortem.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt