Miliardar condamnat la închisoare

Miliardar condamnat la închisoare

Miliardarul american Robert Durst a fost condamnat la închisoare! El a fost găsit vinovat pentru uciderea cele mai
bune prietene ale sale, Susan Berman. El şi-a omorât şi vecinul iar procurorii susţin că este responsabil şi de
dispariţia soţiei sale, în 1982.

Confesiunea halucinantă din 2015 a miliardarului Robert Durst, fără să ştie că este înregistrat, a rămas vie în memoria multor persoane. Înregistrarea face parte dintr-un documentar realizat despre criminal. Membrul uneia dintre cele mai bogate dinastii imobiliare din New York ar fi ucis-o pe prietena sa, Susan Berman, pentru a o împiedica să vorbească despre dispariţia soţiei sale. Kathleen McCormack era studentă la medicină atunci când a dispărut fără urmă, în anul 1982.

Autoare a unor cărţi poliţiste şi purtător de cuvânt al lui Robert Durst, Susan Berman, a fost găsită împuşcată în cap în locuinţa ei din Beverly Hills. Procurorii l-au denumit pe criminal drept un "psihopat narcisist", iar miliardarul urmeză să-şi afle sentinţa pe 18 octombrie.

La scurt timp după condamnarea la închisoare a miliardarului, familia soţiei sale a emis o declaraţie prin care ia
îndemnat pe procurorii din New York să-l judece pentru dispariţia femeii. Se presupune că femeia a murit, cu toate că autorităţile nu au găsit nici până în prezent cadavrul acesteia. Cea de-a treia victimă a miliardarului a fost Morris Black, un vecin al acestuia, în timp ce se ascundea în Texas, în anul 2001. Cu toate acestea, Robert Durst a fost achitat de uciderea bărbatului, după ce a susţinut că l-a ucis pe motiv de auto-apărare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt