Mesajul de adio al Melaniei Trump

Mesajul de adio al Melaniei Trump

Astăzi este ultima zi a lui Donald Trump la Casa Albă, iar ultimele pregătiri pentru ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite sunt în plină desfăşurare. Prima Doamnă a Americii şi-a părăsit funcţia cu un mesaj de rămas bun, în care a dat de înţeles că atât ea, cât şi soţul ei, nu vor fi prezenţi la evenimentul de mâine.

În mesajul său de adio, Melania Trump le-a mulţumit lucrătorilor din sistemul medial şi le-a cerut americanilor să fie prudenţi în lupta cu pandemia de coronavirus. De asemenea, Prima Doamnă a menţionat că violenţa nu reprezintă o soluţie şi a făcut apel la bună voinţă, curaj şi devotament faţă de ţară.

Conform tradiţiei, Melania Trump ar fi trebuit să o însoţească pe Jill Biden, viitoarea Primă Doamnă a Statelor Unite, întrun tur al Casei Albe. Atât ea, cât şi soţul ei, Donald Trump, au decis, însă, să nu se prezinte la ceremonia de învestire a lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite. Cu toate acestea, Melania şi-a încheiat discursul într-o notă pozitivă, în care şi-a exprimat recunoştinţa pentru toţi cei patru ani petrecuţi la Casa Albă.

Mandatul de preşedinţie al lui Donald Trump a fost marcat de două proceduri de impeachment, iar procesele urmează să aibă loc în Senat, după învestirea succesorului său. Trump fost pus sub acuzare pentru exercitarea presiunilor asupra Ucrainei de a lansa o anchetă pentru corupţie împotriva lui Joe Biden, dar şi pentru incitarea la violenţă în timpul violenţelor asupra Capitoliului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt