Mâncarea franţuzească atinge noi înălţimi

Mâncarea franţuzească atinge noi înălţimi

Mâncarea franţuzească atinge noi cote. Mai mulţi bucătari renumiţi au gătit mâncăruri fine pentru a le trimite în spaţiu! Aceştia au pregătit homar cu quinoa şi alge deshidratate sau somon cu vinete, care au fost apoi puse în conserve, pentru a servi ca hrană astronautului Thomas Pesquet, care pleacă într-o misiune de 6 luni în spaţiu.

Unii dintre cei mai renumiţi bucătari ai Franţei se pregătesc de o nouă premieră modială. Aceştia au gătit mai multe feluri speciale de mâncare, pentru astronautul Thomas Pesquet care pleacă într-o misiune de 6 luni pe Staţia Spaţială Internaţională.

La rândul lui, şi Pesquet face istorie. Acesta va fi primul căpitan francez al unei nave spaţiale. În misiunea lui,
Pesquet va fi însoţit de alţi 3 astronauţi, Shane Kimbrough, Megan McArthur şi Akihiko Hoshide. Prima misiune a lui Pesquet pe Staţia Spaţială Internaţională a fost în Noiembrie 2016.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt