John Malkovich, dat afară din hotel

John Malkovich, dat afară din hotel

Actorului John Malkovich i-a fost refuzat accesul într-un hotel de lux din Veneţia. Starul american în vârstă de 68 de ani nu s-a putut caza în apartamentul pe care îl rezervase din timp. Motivul: a prezentat un certificat COVID expirat. Actorul se află în Italia pentru filmările serialului „Ripley”.

John Malkovich joacă zilele acestea în „Ripley”, un serial inspirat de pelicula „Talentatul domn Ripley”, faimosul thriller psihologic despre aventurile unui criminal în serie. Filmările au loc la Veneţia. Însă sosirea în oraş a starului hollywoodian a luat o turnură nefastă pentru actor. Avea rezervare la celebrul hotel Danieli, însă la sosire managerul hotelului a refuzat să-l cazeze pe oaspetele american. John Malkovich a prezentat un certificat verde covid expirat.

După ce i-a fost refuzat accesul în hotel, Malkovich s-a cazat într-o reşedinţă privată. În Italia, certficatul verde se acordă celor care s-au vaccinat cu schema completă sau celor care au trecut prin boală în ultimele şase luni. Documentul este obligatoriu pentru accesul în hoteluri şi restaurante.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt