Joe Biden lansează pentru prima oară, discret, ideea unei posibile retrageri din cursa pentru Casa Albă. Cu ce boală a fost diagnosticat preşedintele american, care a intrat în izolare

Joe Biden lansează pentru prima oară, discret, ideea unei posibile retrageri din cursa pentru Casa Albă. Cu ce boală a fost diagnosticat preşedintele american, care a intrat în izolare

Preşedintele american Joe Biden, care a fost testat pozitiv la Covid-19, a declarat miercuri că se simte "bine", însă acest nou anunţ riscă să alimenteze îngrijorările legate de vârsta şi sănătatea sa, care au determinat deja apeluri pentru retragerea sa din cursa pentru Casa Albă. În acelaşi timp, preşedintele american, în vârstă de 81 de ani, a anunţat că-şi va reevalua candidatura dacă ar fi diagnosticat cu o problemă medicală, în timp ce un nume greu în Partidul Democrat a relansat miercuri apeluri la retragerea sa din cursa la fotoliul de la Casa Albă.
Purtătoarea sa de cuvânt a susţinut că preşedintele este "complet vaccinat" şi va "continua să îşi exercite pe deplin atribuţiile"' în timpul perioadei sale de internare, în timp ce face campanie pentru a câştiga electoratul hispanic în Nevada.
 
"Voi continua să muncesc pentru poporul american", a scris preşedintele pe X, după ce a apărut cu degetul mare în sus în timp ce urca la bordul avionului prezidenţial Air Force One.
Cât despre declaraţiile sale referitoare la sănătate, este pentru prima oară când Biden întredeschide uşa ideii de a-şi abandona campania, scrie news.ro.
”Dacă aş avea o problemă medicală care ar apărea, dacă cineva, medici ar veni să mă vadă şi ar spune «aveţi cutare problemă»”, a răspuns el într-un interviu acordat postului BET când a fost întrebat ce l-ar putea face să se gândească să-şi retragă candidatura la alegerile prezideţiale din noiembrie.
 
 
 

Afla mai multe desprebidencovidsanatateretragere
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt