Joe Biden dă din nou asigurări că este hotărât să rămână în cursa electorală. Ce spune despre tentativa de asasinat asupra lui Trump

Joe Biden dă din nou asigurări că este hotărât să rămână în cursa electorală. Ce spune despre tentativa de asasinat asupra lui Trump

Preşedintele Joe Biden a promis marţi alegătorilor de culoare că este "total implicat" pentru a candida la realegerea sa pe 5 noiembrie şi a atacat prestaţia lui Donald Trump ca preşedinte, în primul său discurs politic de la tentativa de asasinare a rivalului său republican şi în condiţiile în care se confruntă cu tot mai mulţi membri ai propriului partid care ar dori să renunţe la cursa electorală, relatează Reuters, CNN şi ABC News.
Preşedintele Joe Biden a susţinut marţi primul său discurs important de la tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump, deplângând cât de încinsă a devenit politica americană, dar revenind la critici virulente asupra afirmaţiilor şi propunerilor politice ale fostului preşedinte. Deşi a evitat atacurile personale, la un moment dat l-a acuzat că "minte ca naiba".
În timp ce Partidul Republican s-a reunit pentru Convenţia Naţională Republicană la Milwaukee, în Wisconsin, Biden s-a dus la Las Vegas pentru a-i aduna pe alegătorii de culoare în Nevada, în ceea ce a fost prezentat ca un fiind un eveniment oficial, dar a sunat ca un miting de campanie, scrie news.ro.

Afla mai multe desprebidentrumpdiscurs
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt