Copiii lui Alain Delon au primit testamentul acestuia. Lupta fratricidă pentru moştenirea celebrului actor a început, însă, de multă vreme

Copiii lui Alain Delon au primit testamentul acestuia. Lupta fratricidă pentru moştenirea celebrului actor a început, însă, de multă vreme
foto: captură video

La aproape trei săptămâni de la moartea lui Alain Delon, testamentul actorului a fost trimis celor trei copii ai săi, a aflat Le Figaro de la o sursă apropiată familiei.
Acesta a fost trimisă de notarul lui Alain Delon vinerea trecută prin scrisoare recomandată din Elveţia către Anthony, Anouchka şi Alain-Fabien Delon. Documentul de patru pagini care arată repartizarea moştenirii între copii a fost transmis şi celorlalţi doi executori - pe lângă notar -, avocatului actorului Christophe Ayela, precum şi administratorului său de patrimoniu.
Dacă doresc, executorii au acum 14 zile pentru a se retrage din funcţia care le este atribuită. La rândul lor, cei trei copii au, în conformitate cu legea elveţiană, 30 de zile pentru a contesta documentul.
Şi este foate posibil să o facă, din cauza relaţiilor destrămate dintre ei.
În ianuarie, în timp ce fraţii erau sfâşiaţi din cauza stării de sănătate a tatălui lor slăbit, Anthony Delon a revenit în detaliu, în timpul unui lung interviu la Cnews, la moştenirea actorului. „Aş vrea să încep prin a stinge un incendiu, pentru că toate aceste poveşti despre bani, moştenire, îmi fac rău”, a spus fiul cel mare al lui Alain Delon, când tocmai aprinsese prima bătălie media fratricidă, anunţând că el făcuse un proces împotriva surorii lui.

 

Afla mai multe desprealain delontestamentcopii
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt