Ce va dezvălui Prinţul Harry despre Camilla Parker-Bowles în autobiografia sa

Ce va dezvălui Prinţul Harry despre Camilla Parker-Bowles în autobiografia sa

Potrivit lui Paul Burrell, citat de The Daily Mail, Prinţul Harry ar urma să o atace pe Camilla Parker-Bowles în viitoarea sa autobiografie.

Fostul majordom al Prinţesei Diana a spus că ducele de Sussex este „pregătit să dezvăluie orice secret al Camillei” după ce ducesa de Cornwall „a luat locul Dianei” ca soţie a tatălui său.

El a adăugat pentru revista Closer că Prinţul Charles, în vârstă de 72 de ani, va păli dacă fiul său o va picta pe femeia vieţii sale într-o lumină proastă. „Editura Penguin va vrea fără îndoială să-şi scoată banii din această afacere de carte. Asta înseamnă că nu vor dori neclaritate – vor dori nume şi detalii”, a spus majordomul de 63 de ani.

Burrell a spus că în mod sigur se va readuce în discuţie rasismul de la Casa Regală, deşi, a ţinut el să adauge, în anii pe care şi i-a petrecut în serviciul prinţesei nu a simţit vreodată că ar exista astfel de comportamente acolo.

Aparent, Harry nu îşi avertizase în niciun fel tatăl despre planul său de a scrie memoriile explozive, la care lucrează de peste un an şi pentru care se estimează că va primi câteva milioane de dolari. Ba mai mult, pentru a se asigura că lectura va fi una reuşită, ducele colaborează cu ghost writer-ul J. R. Moehringer, câştigător al premiului Pulitzer.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt