Bilanţul tragediei din Miami a crescut la 18 morţi

Bilanţul tragediei din Miami a crescut la 18 morţi

Bilanţul tragediei din Miami, după prăbuşirea unui complex rezidenţial, a crescut la 18 morţi. 147 de oameni sunt încă dispăruţi, iar şansele ca salvatorii să mai găsească supravieţuitori sub ruine sunt extrem de mici. Echipajelor de salvare americane li s-au alăturat şi două din Mexic şi Israel.

La o săptămână de la prăbuşirea complexului rezidenţial din Miami, salvatorii găsesc doar trupuri neînsufleţite printre ruine. Autorităţile, salvatorii şi familiile celor dispăruţi încep să-şi piardă orice speranţă cu privire la găsirea de supravieţuitori. Primarul comitatului Miami-Dade a anunţat un nou bilanţ sumbru

Până în prezent, anchetatorii nu au reuşit să determine cauza prăbuşirii complexului. În acest timp,o rudă a uneia
dintre persoanele dispărute a intentat un proces firmei care sa ocupat de verificarea clădirii şi care le-a transmis locatarilor că imobilul este într-o stare bună.

În prezent, peste 200 de echipe lucrează neintrerupt în speranţa că vor găsi supravieţuitori printre ruine. Pana acum au fost indepărtate peste 1300 de tone de moloz, însă eforturile par a fi în zadar. Comandatul echipajului de salvare din Israel spune că aceasta este una dintre cele mai dificile operaţiuni la care a participat.

Salvatorii lucrează de dimineaţa până seara, în schimburi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt