Antalya, capitala turismului

Antalya, capitala turismului

Turcia merge umăr la umăr cu Grecia, când vine vorba despre concedii pe malul mării pentru Români. Şi anul
acesta, sute de mii de români au împachetat bagajele şi au pornit în vacanţă în Turcia. Antalya este oraşul preferat de turiştii din ţara noastră. Mulţi călătoresc cu maşina personală, în familii, şi optează pentru hoteluri de 4 şi 5 stele, cu toate facilităţile incluse. Agenţiile de turism au oferte extrem de avantajoase, iar călătoria cu avionul durează puţin peste o oră.

Românii se află în top 10 al străinilor care vizitează Turcia, iar numărul lor creşte de la an la an. Hotelurile de 4 si de 5 stele din Antalya, cu servicii all inclusive sau ultra all inclusive, raman, in continuare, in preferintele romanilor care aleg sa-si petreaca vacanta pe litoralul turcesc. Familiile cu copii au parte de tot felul de activităţi. Majoritatea hotelurilor sunt prietenoase cu animalele. Şi nici viaţa de noapte nu lipseşte din Antalya.

Resorturile de lux din Antalya, recunoscute pentru serviciile all-inclusive, sunt extrem de apreciate de români.

Turismul este a treia cea mai importantă industrie în economia Turciei, iat în pandemie, statul a sprijinit masiv
acest sector

Preţurile pentru un sejur all inclusive în Antalya, la un hotel de 5 stele, pornesc de la 599 de euro/persoană. Datele oficiale arată că, doar în prima jumătate a acestui an, peste 230 de mii de români au vizitat Turcia, iar specialiştii estimează că numărul lor va creşte anul următor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt