Alec Baldwin, fotografiat în ipostaze emoţionante

Alec Baldwin, fotografiat în ipostaze emoţionante

Alec Baldwin trece prin momente dramatice după ce şi-a împuşcat mortal colega de pe platourile de filmare în mod accidental. Actorul a fost surprins în ipostaze emoţionante alături de familia victimei, iar ancheta poliţiei rămâne în continuare deschisă pentru a afla cine este vinovat de această tragedie. În acest timp, un expert în arme de la Hollywood susţine că au fost încălcate reguli de siguranţă cruciale pe parcursul filmărilor.

Imagini emoţionante cu Alec Baldwin în faţa unui hotel din Santa Fe au fost publicate pe reţelele sociale. Actorul a fost fotografiat în timp ce îi îmbrăţisa pe soţul şi fiul Halynei Hutchins, directorul de imagine ucis pe platourile de filmare. Martorii oculari au relatat că Baldwin era vizibil devastat de cele întâmplate şi părea extrem de îmbătrânit. Potrivit presei locale, familia victimei ar fi stat o noapte la acelaşi hotel cu vedeta de la Hollywood.

În momentul în care Alec Baldwin a detonat arma pe platourile de filmare din New Mexico, pistolul s-a dovedit a
avea muniţie reală. Un asistent de regie a fost cel care i-a dat arma actorului, iar pistolul ar mai fi fost manipulat înainte de cel puţin încă o persoană. Atât asistentul, cât şi Alec Baldwin au susţinut că nu ştiau că arma avea muniţie adevărată.

Anchetatorii au stabilit că gloanţele de recuzită au fost schimbate cu unele letale, iar în prezent trebuie să
stabilească cine este responsabil de crimă. Cu toate acestea, consultantul în domeniul armelor de la Hollywood, susţine că însuşi Alec Balwin a încălcat cea mai importantă regulă de siguranţă de pe platourile de filmare.

Experţii juridici sunt de părere că Baldwin ar putea fi pus sub acuzare pentru moartea directorului de imagine şi rănirea regizorului. În cel mai rău caz, acesta ar putea fi vizat de o acuzaţie de omor prin imprudenţă dacă se constată că a fost neglijent în timpul manipulării pistolului. În ambele situaţii, însă, actorul riscă să piardă zeci de milioane de dolari în urma proceselor civile care îl vor viza în perioada următoare.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt