Şi-a ucis iubita, apoi s-a sinucis

Şi-a ucis iubita, apoi s-a sinucis
foto: Pixabay

Caz şocat într-o comună din Iaşi. Un bărbat şi-a înjunghiat iubita de mai multe ori după care şi-a dat foc şi s-a sinucis. Vecinii spun că cei doi erau oameni bine văzuţi şi însăriţi, dar în ultima vreme certurile în casa lor erau tot mai dese.  Surse din anchetă susţin că agresorul ar fi vrut să se sinucidă, iar partenera ar fi vrut să îl oprească. Nervos că nu a fost lăsat să îşi ducă planul la bun sfârşit, bărbatul şi-a ieşit din fire şi a înjunghiat-o. După, s-a omorât. Tentativa de omor urmată de sinucidere i-a şocat pe oamenii din localitatea Valea Adâncă din judeţul Iaşi. Vecinii spun că au auzit-o pe femeia care ţipa după ajutor.

Vecinii spun că victima este medic veterinar. O doamnă respectată în localitate, iar cei doi erau împreună deja de 8 ani. În ultima perioadă au apărut însă tensiuni între ei şi se certeau destul de des. Nimeni nu s-a gândit însă că bărbatul ar putea să facă aşa ceva.

Medicii care au ajuns de urgenţă la faţa locului nu au mai putut să îl ajute pe bărbatul de 63 de ani. Era în stop carido respirator.

Femeia a fost găsită într-o baltă de sânge după ce bărbatul a înjunghiat-o de 10 ori.

Acum, victima e internată la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi. Urmează să fie operată, medicii sunt deocamdată rezervaţi, pentru că starea ei de sănătate este destul de gravă. Colegii săi de la Direcţia Judeţeană pentru aglicultură sunt şocaţi de ce s-a întâmplat şi au doar cuvinte de laudă la adresa ei. Femeia lucra acolo din 2014 şi niciodată nu s-a plâns de relaţia pe care o avea cu iubitul ei.

Afla mai multe desprebarbatcrimasinucidereiubita
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt