Poliţist local care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundaţie, în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un autoturism condus de un cetăţean străin

Poliţist local care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundaţie, în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un autoturism condus de un cetăţean străin

Un poliţist local din Cisnădie, judeţul Sibiu, a fost transportat în stare gravă la spital, marţi seară, după ce a fost lovit de un autoturism condus de un cetăţean străin care a virat brusc. Echipajul de Poliţie Locală sprijinea poliţiştii rutieri în dirijarea circulaţiei, într-o zonă cu risc de inundaţie.
Accidentul s-a produs pe DJ 106C, în zona Staţiei de Pompare Apă Cisnădie.
”Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cisnădie spre Sibiu, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetăţean străin, din cauze care urmează a se stabili, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a virat brusc stânga şi a lovit un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Locale Cisnădie care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundaţie pe carosabil, zonă totodată balizată şi semnalizată corespunzător. Autoturismul s-a oprit în afara părţii carosabile, pe partea stângă a sensului de mers”, a transmis IPJ Sibiu.
Victima, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a primit primul ajutor de la echipajele medicale, fiind inconştient. Potrivit ISU Sibiu, bărbatul a fost intubat şi transportat de urgenţă la UPU Sibiu. La accident au fost trimise  un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere şi un echipaj SAJ.
Poliţia a precizat că echipajul de poliţie locală acorda sprijin pentru dirijarea traficului poliţiştilor rutieri din cadrul Poliţiei Oraşului Cisnădie.

Afla mai multe desprepolitistspitallovitmasina
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt