Acuzaţii de mutilare în urma operaţiilor estetice, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorilor. 15 percheziţii în Constanţa şi Bucureşti

Acuzaţii de mutilare în urma operaţiilor estetice, corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorilor. 15 percheziţii în Constanţa şi Bucureşti
foto: Pixabay

Poliţiştii din Constanţa fac 15 percheziţii într-un dosar în care un bărbat este acuzat că a făcut intervenţii chirurgicale estetice în urma cărora zece persoane ar fi fost mutilate.
Acuzaţiile sunt de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală, iar prejudiciul se ridică la aproape două milioane de euro. În urma extinderii cercetărilor, au loc verificări şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că poliţiştii fac marţi, 15 percheziţii într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală.
Percheziţiile au loc în municipiul Bucureşti, la locuinţele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor şi la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale. 
“Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenţii chirurgicale estetice şi reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane. Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro”, au precizat poliţiştii.
Ei au menţionat că în urma extinderii cercetărilor au loc verificări şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt