Epopeea fraţilor Tate

Epopeea fraţilor Tate

Fraţii Tate şi-au construit un adevărat imperiu în România. Totul a început cu două apartamente în Săcele pe care cei doi britanici le-au cumpărat în 2016. Pe atunci conduceau maşini ieftine. Acum, poliţia le-a confiscat 11 bolizi de lux. Iar imperiul e destramă în timp ce ei se află în spatele gratiilor de aproape trei luni. Andrew şi Tristan Tate sunt acuzaţi de trafic de persoane şi viol.

Povestea lui Andrew şi Tristan Tate a devenit cunoscută în toată lumea. Tristan Tate s-a născut în 1988 în Marea Britanie. Este de profesie luptător şi a devenit cunoscut în România după relaţiile cu Bianca Drăguşanu şi cu Alexandra Stan.

Fratele său, Emory Andrew Tate, s-a născut în 1986 tot în Marea Britanie. A fost mulţi ani kickboxer profesionist. I se spune şi Cobra Tate.Andrew Tate a ajuns în lumina reflectoarelor în anul 2016 atunci când a participat la emisiunea Big Brother. După doar şaşse zile a fost dat afară pentru comentariile sale homofobe şi rasiste. Un videoclip în care Cobra părea să bată o femeie cu o centură a devenit viral.

Cei doi fraţi au dublă cetăţenie şi au crescut în Luton, Anglia. Tatăl lor, Emory Tate, a fost maestru internaţional de şah. Mama lor a lucrat ca asistentă de catering. Cei doi fraţi au ajuns în România la începutul anului 2016. Atunci au cumpărat în rate două apartamente în Săcele în valoare de 70 de mii de euro. Vecinii spuneau că îşi aduceau atunci iubitele cu taxiul, iar în faţa casei lor erau parcate doar maşini ieftine. Ce nu ştiau oamenii era că abia atunci britanicii începuseră să îşi construiască imperiul.

La scurt timp Andrew şi Tristan Tate au înfiinţat Universitatea Hustlers, un program care îi învaţă pe studenţi cumsă se îmbogăţească. Prima versiune conţinea 10 ore de materiale video care s-au vândut cu 1099 de lire sterline. În 2021 au lansat o variantă mai bună a academiei Hustlers. Cei care se înscriau plăteau un abonament lunar de 50 de dolari şi învăţau 18 moduri diferite de a câştiga bani. Andrew şi Tristan au început să predea şi cursuri de comerţ electronic, criptomonede şi marketing. Universitatea le-a adus un câştig de milioane de euro, iar cel puţin 250 de mii de oameni s-au înscris.

În primăvara anului trecut, Andrew şi Tristan Tate au intrat în vizorul poliţiştilor din România după ce o femeie din America a alertat autorităţile prin Ambasada SUA la Bucureşti. Tânăra a spus că a fost păcălită de britanici prin metoda loverboy. Odată ajunsă în ţara noastră, aceştia au sechestrat-o.

Atunci a ieşit la iveală şi adevărata afacere a fraţilor Tate. Cei doi le făceau pe femei să se îndrăgostească de ei. Le duceau în casa lor din Voluntari şi de acolo nu mai aveau voie să iasă. Le obligau să facă videochat. Mai multe stenograme au arătat cum se purtau cei doi fraţi cu aşa-zisele iubite. Procurorii DIICOT au făcut percheziţii la vila fraţilor Tate, acolo unde se afla şi studioul de videochat.

Anchetatorii au găsit mai multe probe informatice şi i-au arestat pe Andrew şi Tristan Tate în decembrie anul trecut. Au fost arestate şi complicele Georgiana Naghel şi Luana Alexandra Radu. Acuzaţiile sunt de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

După ce au ajuns în arest, fraţii Tate şi-au angajat o armată de avocaţi din România, Anglia şi America. Au contestat de mai mult ori deciziile le-a fost confiscată de statul român. Andrew şi Tristan au pierdut 29 de bunuri mobile, maşini, ceasuri de lux şii case. Potrivit autorităţilor, toată averea lor din România ajunge la aproape 4 milioane de euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt