Epopeea fraților Tate - Prima News

Epopeea fraților Tate

Frații Tate și-au construit un adevărat imperiu în România. Totul a început cu două apartamente în Săcele pe care cei doi britanici le-au cumpărat în 2016. Pe atunci conduceau mașini ieftine. Acum, poliția le-a confiscat 11 bolizi de lux. Iar imperiul e destramă în timp ce ei se află în spatele gratiilor de aproape trei luni. Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Povestea lui Andrew și Tristan Tate a devenit cunoscută în toată lumea. Tristan Tate s-a născut în 1988 în Marea Britanie. Este de profesie luptător și a devenit cunoscut în România după relațiile cu Bianca Drăgușanu și cu Alexandra Stan.

Fratele său, Emory Andrew Tate, s-a născut în 1986 tot în Marea Britanie. A fost mulți ani kickboxer profesionist. I se spune și Cobra Tate.Andrew Tate a ajuns în lumina reflectoarelor în anul 2016 atunci când a participat la emisiunea Big Brother. După doar șașse zile a fost dat afară pentru comentariile sale homofobe și rasiste. Un videoclip în care Cobra părea să bată o femeie cu o centură a devenit viral.

Cei doi frați au dublă cetățenie și au crescut în Luton, Anglia. Tatăl lor, Emory Tate, a fost maestru internațional de șah. Mama lor a lucrat ca asistentă de catering. Cei doi frați au ajuns în România la începutul anului 2016. Atunci au cumpărat în rate două apartamente în Săcele în valoare de 70 de mii de euro. Vecinii spuneau că își aduceau atunci iubitele cu taxiul, iar în fața casei lor erau parcate doar mașini ieftine. Ce nu știau oamenii era că abia atunci britanicii începuseră să își construiască imperiul.

La scurt timp Andrew și Tristan Tate au înființat Universitatea Hustlers, un program care îi învață pe studenți cumsă se îmbogățească. Prima versiune conținea 10 ore de materiale video care s-au vândut cu 1099 de lire sterline. În 2021 au lansat o variantă mai bună a academiei Hustlers. Cei care se înscriau plăteau un abonament lunar de 50 de dolari și învățau 18 moduri diferite de a câștiga bani. Andrew și Tristan au început să predea și cursuri de comerț electronic, criptomonede și marketing. Universitatea le-a adus un câștig de milioane de euro, iar cel puțin 250 de mii de oameni s-au înscris.

În primăvara anului trecut, Andrew și Tristan Tate au intrat în vizorul polițiștilor din România după ce o femeie din America a alertat autoritățile prin Ambasada SUA la București. Tânăra a spus că a fost păcălită de britanici prin metoda loverboy. Odată ajunsă în țara noastră, aceștia au sechestrat-o.

Atunci a ieșit la iveală și adevărata afacere a fraților Tate. Cei doi le făceau pe femei să se îndrăgostească de ei. Le duceau în casa lor din Voluntari și de acolo nu mai aveau voie să iasă. Le obligau să facă videochat. Mai multe stenograme au arătat cum se purtau cei doi frați cu așa-zisele iubite. Procurorii DIICOT au făcut percheziții la vila fraților Tate, acolo unde se afla și studioul de videochat.

Anchetatorii au găsit mai multe probe informatice și i-au arestat pe Andrew și Tristan Tate în decembrie anul trecut. Au fost arestate și complicele Georgiana Naghel și Luana Alexandra Radu. Acuzațiile sunt de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

După ce au ajuns în arest, frații Tate și-au angajat o armată de avocați din România, Anglia și America. Au contestat de mai mult ori deciziile le-a fost confiscată de statul român. Andrew și Tristan au pierdut 29 de bunuri mobile, mașini, ceasuri de lux șii case. Potrivit autorităților, toată averea lor din România ajunge la aproape 4 milioane de euro.

Total
0
Shares
Total
0
Share