Elevii se pot programa online la dentist

Elevii se pot programa online la dentist

Părinţii din Bucureşti îşi pot programa mai uşor copiii la cabinetele stomatologice din şcoli. De acum există o platformă online unde, în câţiva paşi simpli, pot găsi locurile şi orele disponibile la dentist. Proiectul este la început şi a fost implementat doar în câteva şcoli, însă, până în vară, vor beneficia de el peste 350.000 de elevi.

Părinţii din Capitală nu vor mai fi nevoiţi să meargă la şcoală pentru a-şi programa copiii la cabinetul stomatologic. Vor putea face asta pe Internet, prin platforma lansată de Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din Bucureşti.

Programările se pot face direct pe site-ul ASSMB. Procesul este cât se poate de simplu. După ce părinţii introduc toate datele necesare şi confirmă programarea, dentistul şcolar este informat imediat, printr-un mesaj. Elevii pot beneficia de majoritatea tipurilor de tratamente.

Platforma a fost creată şi cu ajutorul celor de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care au donat 700 de tablete către ASSMB. Ideea îi încântă atât pe dentişti, care scapă de carneţelul de programări, cât şi pe părinţi.

Până la finalul anului şcolar, 350 de mii de preşcolari, elevi şi studenţi urmează să beneficieze de program. Ei se vor putea programa inclusiv pe perioada vacanţei, întrucât cabinetele stomatologice şcolare funcţionează în permanenţă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt