Un tânăr de 24 de ani a cumpărat mai multe bunuri cu bancnote de 50 de euro pe care scria că sunt false

Un tânăr de 24 de ani a cumpărat mai multe bunuri cu bancnote de 50 de euro pe care scria că sunt false

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au reţinut un tânăr, de 24 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

La data de 14 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au desfăşurat o prindere în flagrant delict a unui tânăr, de 24 de ani, din municipiul Satu Mare, arată un comunicat al Poliţiei Române.

Din cercetări a reieşit că acesta s-ar fi folosit de bancnote din cupiura de 50 de euro şi ar fi cumpărat cu acestea mai multe bunuri, postate pe o platformă de vânzări online, de la 3 persoane din judeţul Satu Mare. Bancnotele prezentau inscripţia „movie money” şi „this is not legal”.

Persoana bănuită ar fi stabilit întâlnirile cu vânzătorii după lăsarea serii, astfel că victimelor le era greu să îşi dea seama de faptul că nu erau bancnote reale.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au recuperat prejudiciul în totalitate şi au ridicat, în vederea confiscării, 20 de bancnote din cupiura de 50 de euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt