Trendul anului în ospitalitate

Trendul anului în ospitalitate

Cabanele cu design atipic, construite în stil scandinav, sunt o prezenţă tot mai des întâlnită în România. Construite aproape exclusiv din lemn, cu suprafeţele vitrate generoase, unităţile de cazare de acest fel nu duc lipsă de muşterii. Ratele de ocupare sunt impresionante. Şi preţurile sunt însă pe măsură.

Investitorii locali în turism au dat startul unui adevărat trend. Numeroase zone montane cu peisaje de vis se tranformă în mici sate alpine. Ruben este unul dintre cei care au investit în astfel de unităţi de cazare construite în stil scandinav. Iar proiectul său din Dornişoara, Suceava atraga turiştii ca un magnet.

Construită în formă literei „A”, în mare parte din lemn şi cu un perete vitrat ce oferă o vedere splendidă către pădure, cabana din Dornişoara stârneşte încântarea celor care-i calcă pragul.

Preţul pentru o noapte de cazare variază între 1.300 şi 1.700 de lei.

Şi în judeţul Cluj, numărul celor care investesc în astfel de proprietăţi a luat amploare. La numai 30 de kilometri de ClujNapoca, în Someşul Rece, această cabană în stil nordic are un design cu totul aparte.

Cabana se închiriază integral pentru minimum două nopţi.

În perioada sărbătorilor, preţul de închiriere pentru 3 zile ajunge şi la 2000 de euro.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt