Deputat USR: Cel mult 20 la sută dintre angajaţii de la stat fac să funcţioneze cumva sistemul, restul iau mulţi bani fără să facă nimic pentru cetăţean

Deputat USR: Cel mult 20 la sută dintre angajaţii de la stat fac să funcţioneze cumva sistemul, restul iau mulţi bani fără să facă nimic pentru cetăţean

Clasa politică este cea care a ţinut România în loc în ultimii 30 de ani prin perpetuarea unui sistem în care sunt păstraţi oameni numiţi pe criterii politice, a declarat la Prima News deputatul USR Cristian Seidler.

„Maxim 20 la sută dintre angajaţi fac acele instituţii să funcţioneze cumva, restul de 80 la sută iau banii fără să facă nimic pentru cetăţean”, a spus politicianul.

El s-a referit la proiectele făcute de diversele guvernări de-a lungul vremii şi modificate sau oprite de cele care le-au succedat.

„Unele proiecte care sunt modificate erau nişte poveşti, minciuni, alte proiecte nu sunt continuate pentru că, uneori, dacă nu se poate fura, mai bine nu fac proiectele. Este motivul principal pentru care România a pierdut finanţări de miliarde de euro, asta este subminarea economiei naţionale. De exemplu, au trecut 17 ani de când a apărut ideea spitalelor regionale”, a adăugat Seidler.

Jurnalista Paula Rusu s-a arătat sceptică privind ridicarea acestor spitale în următorii 3-4 ani.

„Peste un an de zile o să vorbim abia de fundaţiile spitalelor regionale. Responsabilii sunt conştienţi că nu vor fi deschise uşile spitalelor regionale pentru pacienţi în trei ani”, a subliniat Paula Rusu.

Afla mai multe desprepesimismromanisondaj
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt