Bătăi şi violenţe pe fondul crizei de combustibil

Bătăi şi violenţe pe fondul crizei de combustibil

Scene incredibile în benzinăriile din Marea Britanie. Criza carburanţilor a adus oamenii în pragul disperării. La pompă, celebrul calm britanic a dispărut cu desăvârşire. Presa din insulă a documentat numeroase cazuri de violenţe. Imaginile sunt cutremurătoare. Pe acest fundal, premierul Boris Johnson a adresat un apel populaţiei

Scene şocante au fost filmate în bezinăriile din Marea Britanie. Cozile de maşini ai căror şoferi vor să alimenteze
devin mai lungi de la o zi la alta Disperaţi, oamenii se ia la bătăie pentru a ajunge mai repede la pompă.

Şoferii recurg la gesturi disperate şi pentru a evita cozile. Un bărbat a fost surprins în timp ce se îndrepta ameninţător cu un cuţit către un şofer, în parcarea unei benzinării din Londra. Pe imagini se vede cum individul loveşte maşina cu piciorul şi se aruncă chiar pe vehiculul aflat în mers

O scenă extrem de violentă a avut loc şi la o staţie alimentară din nordul capitalei londoneze. Proprietara benzinăriei a ajuns la spital după ce a fost atacată de un motociclist căruia nu i-a putut oferi mai mult combustibil decât raţia legală. Adică benzină sau motorină în valoare de maximum 30 de lire.

În ciuda crizei de carburant din statul britanic, premierul Boris Johnson afimă că situaţia este sub control şi îi îndeamnă pe oameni să acţioneze cu calm.

Dacă situaţia o va impune, guvernul britanic este pregătit să apeleze chiar şi la armată. 150 de şoferi de camioane militare sunt pregătiţi să facă livrări de carburant în benzinării.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt