Afaceri în era Covid

Afaceri în era Covid

Banii europeni au dat naştere în pandemie la afaceri care, chiar dacă sunt la început de drum, par să reziste. Este şi cazul unei antreprenoare din Galaţi, manager şi mamă a doi copii, care a început de la zero. A urmat un curs de
antreprenoriat şi a a avut surpriza ca proiectul său, un afterschool, să fie considerat viabil, astfel că a obţinut banii,
peste 170.000 de lei. Afacerea are suişuri şi coborâşuri, ba chiar, la un moment dat, a fost nevoită să aducă bani de acasă pentru a o susţine, dar mama antreprenor nu se lasă şi este sigură că va putea să o dezvolte.

Nicoleta Carciug a învăţat pas cu pas secretele unei afaceri

Mamă a doi copii, s-a gândit să vină în ajutorul părinţilor cărora jobul le ocupă tot timpul.

Nu i-a fost deloc uşor când, în starea de urgenţă, totul s-a închis. Pentru ca afacerea să supravieţuiască, a trebuit să susţină totul cu banii proprii.

Cu eforturi, businessul a mers înainte. Dotările permit ca şi copiii bolnavi să participe la ore, online. Sunt prezenţi alături de învăţătoare şi colegi cu ajutorul unei table inteligente.

Echipamentele sunt folosite şi atunci când clasele de la şcolile unde învaţă copiii sunt nevoite să treacă în sistemul
online.

Nici siguranţa sanitară în aceste vremuri periculoase nu a fost neglijată.

Afacerea are şi minusuri, lipsa unui mijloc de transport şi a unui spaţiu verde, însă antreprenoarea are în plan şi aceste investiţii. Părinţii plătesc o taxă lunară de 950 de lei, plus 100 de lei - diverse facilităţi.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt