A treia zi de grevă la STB, coşmar pentru bucureşteni

A treia zi de grevă la STB, coşmar pentru bucureşteni

Este a treia zi de gravă la STB. Totuşi, câteva tramvaie şi autobuze au ieşit pe traseu. Consideraţi spărgători de grevă, şoferii care nu au vrut să continue protestul ilegal au primit ameninţări. Au continuat şi negocierile. Fără succes deocamdată. Aşa că protestarii ameninţă că nici mâine bucureştenii nu se vor putea deplasa cu mijloacele de transport în comun.

A treia zi de grevă a STB a fost coşmar pentru bucureşteni. Au fost nevoiţi din nou să meargă pe jos câţiva kilometri întregi. Unii şoferi sau vatmani au ţinut totuşi cont de hotărârea instanţei şi au revenit la muncă. Prea puţini însă.

Şi în depouri a fost scandal. Unii şoferi care au decis să se întoarcă la lucru au fost atacaţi.

La sediul STB a fost din nou şedinţă, după ce ieri negocierile care au avut loc la primăria Capitalei s-au încheiat fără nicio soluţie.

0800 800 868 este numărul de telefon la care şoferii care vor să îşi reia activitatea şi sunt ameninţaţi pot suna, anunţă primarul Nicuşor Dan. Identitatea apelantului va fi confidenţială şi imediat un echipaj de poliţie se va deplasa la faţa locului. Primarul promite chiar ajutor juridic pentru cei care se tem de acţiuni viitoare ale sindicatelor.

Nicuşor Dan recunoaşte că sunt probleme la STB şi că starea autovehiculelor a fost neglijată şi promite schimbări.
Însă sindicaliştilor nu le este frică de sancţiuni cum nu le este teamă nici de hotărârea judecătorilor care spune că greva este ilegală şi ameninţă că vor continua şi mâine.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt