Drogați și băuți la volan - Prima News

Drogați și băuți la volan

Băuți și drogați la volan! Așa i-au găsit polițiștii pe mai mulți șoferi din București la o razie de noapte. Peste 100 de amenzi au dat oamenii legii pentru consumul de alcool și substanțe interzise, iar 50 de șoferi au rămas fără permis pentru o bună perioadă. Și de această dată, agenții au fost ajutați de echipele canine.

O noapte plină pentru polițiști, ei au prins mai mulți șoferi din Sectorul 5 în timp ce conduceau băuți și drogați. Un bărbat de 45 de ani, care avea deja permisul de conducere suspendat, a ieșit pozitiv la trei substanțe psihoactive. Tot drogat la volan a fost găsit și un alt șofer, de 30 de ani. Tânărul a fost dus la Institutul medico legal pentru probe , iar acum are dosar penal.De mare ajutor le-au fost polițiștilor câinii de la serviciul de Poliție Canină.

Un alt tânăr, de 21 ani, a condus băut bine. Avea o alcoolemie de 0,5 grame de alcool în aerul expirat. Și el s-a ales cu dosar penal și nu mai are voie să se urce la volan. În total, oamenii legii au dat 113 amenzi, iar 55 de șoferi au rămas fără permis de conducere.

În România în fiecare an, 100 de oameni își pierd viața din cauza șoferilor care conduc după ce au consumat alcool sau substanțe interzise.

Total
0
Shares
Total
0
Share