Drogaţi şi băuţi la volan

Drogaţi şi băuţi la volan

Băuţi şi drogaţi la volan! Aşa i-au găsit poliţiştii pe mai mulţi şoferi din Bucureşti la o razie de noapte. Peste 100 de amenzi au dat oamenii legii pentru consumul de alcool şi substanţe interzise, iar 50 de şoferi au rămas fără permis pentru o bună perioadă. Şi de această dată, agenţii au fost ajutaţi de echipele canine.

O noapte plină pentru poliţişti, ei au prins mai mulţi şoferi din Sectorul 5 în timp ce conduceau băuţi şi drogaţi. Un bărbat de 45 de ani, care avea deja permisul de conducere suspendat, a ieşit pozitiv la trei substanţe psihoactive. Tot drogat la volan a fost găsit şi un alt şofer, de 30 de ani. Tânărul a fost dus la Institutul medico legal pentru probe , iar acum are dosar penal.De mare ajutor le-au fost poliţiştilor câinii de la serviciul de Poliţie Canină.

Un alt tânăr, de 21 ani, a condus băut bine. Avea o alcoolemie de 0,5 grame de alcool în aerul expirat. Şi el s-a ales cu dosar penal şi nu mai are voie să se urce la volan. În total, oamenii legii au dat 113 amenzi, iar 55 de şoferi au rămas fără permis de conducere.

În România în fiecare an, 100 de oameni îşi pierd viaţa din cauza şoferilor care conduc după ce au consumat alcool sau substanţe interzise.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt