Doi bărbaţi, arestaţi după ce au provocat scandal într-un local şi au agresat poliţiştii chemaţi să intervină - Prima News

Doi bărbaţi, arestaţi după ce au provocat scandal într-un local şi au agresat poliţiştii chemaţi să intervină

Doi bărbaţi, în vârstă de 27 şi 35 de ani, din municipiul Bârlad, au fost arestaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar un tânăr din Bucureşti a fost reţinut pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, toţi trei fiind implicaţi într-o altercaţie într-un local din Bârlad.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, scandalul s-a petrecut în noaptea de 20 spre 21 mai, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan. Echipajul de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad, care a intervenit în temeiul unei sesizări la 112 pentru aplanarea stării conflictuale, ar fi fost bruscat şi agresat de către cei doi bărbaţi de 27 şi 35 de ani, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească spray-ul iritant-lacrimogen şi să încătuşeze două persoane, în vederea deplasării acestora la sediului Poliţiei, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale.

“În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a preluat efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În urma cercetărilor efectuate de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vaslui şi ai Poliţiei municipiului Bârlad, delegaţi să efectueze acte de urmărire penală în cauză şi a probatoriului administrat, cei trei bărbaţi cercetaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În cursul zilei de 22 mai, bărbaţii de 27 şi 35 de ani au fost prezentaţi Judecătoriei Bârlad, instanţa dispunând faţă de aceştia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, precizează sursa citată.

agerpres.ro

Total
0
Shares
Total
0
Share